Litt meir politiarbeid i natt

Det ble litt mer å henge fingrene i for politiet natt til søndag. Her er nattas logg:

0715 GROVT TYVERI FRA BIL – AUSTMANNAVEGEN, HGSD.
Melder at tyv(er) i løpet av natten har tatt seg inn i ulåst garasjedør, knust vindu i bilen og stjålet lommebok med diverse korter. Forholdet anmeldes.

0815 GROVT TYVERI FRA BIL – IGLAMYR, HGSD.
Melder at tyv(er) i løpet av natten har tatt seg inn låst bil ved melders bopel – uvisst hvordan tyv(ene) har kommet seg inn. De har stjålet kredittkort og latt alle vinduer stå åpne, slik at regn har ført til vannskader inne i bilen. Undersøkt av patrulje, anmeldelse skrevet.

1040 TRAFIKKUHELL MED PERSONSKADE, E39, STORD.
Sammenstøt mellom 2 personbiler, den ene ført av kvinne i midten av 30 årene og kjørte nordover på E39. Den andre bilen, ført av mann i begynnelse av 80 årene – kom fra sideveg, ved KIWI Studalen. Kvinnen kjørt til sykehus med smerter i hele kroppen – fikk ikke kontakt med motparten. Politiet har oppsøkt mistenkte som opplyser at han ikke så mer til bilen han kjørte på. Han hadde stanset og ryddet bort gjenstander i vegen, og ringte politiet kl 1135. Mannen samtykker i beslag av førerkort, og rapport om vegtrafikkuhell skrives av patruljen.

1130 NARKOTIKA – 5580 ØLEN.
Patrulje melder at de har stanset personbil for kontroll – 4 personer i bilen, en av passasjerene, mann i midten av 30 årene, var påvirket av annet enn alkohol – erkjente bruk av narkotika – var også i besittelse av mindre mengde narkotika – anmeldt.

1150 SKADEVERK – BUSS-SKUR VED KIWI VORMEDAL, 5545 VORMEDAL.
Melding om at glassvinduer i buss-skur er knust – ligger en stor stein på stedet. Firma som har ansvaret for skurene varslet, og følger opp.