Ragnar Vikshåland er klar til å starte opp grunnarbeidet for ein framtidig truckstop på Eikeskog. 
Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Ragnar Vikshåland skriver nå i en melding at vannet er tilbake på Hamrane og i deler av Førre.

Legg til rette for truckstop

Anbodspapira ligg ute, oppstart er venta i vinter og i mars skal grunnarealet til ein ny truckstop vere klar ved Eikeskogkrysset.

Av Alf-Einar Kvalavåg
Den 18 mål store tomta som ligg tett inntil både Eikeskogvegen og E39 skal etterkvart lysast ut til å bli ein fullverdig truckstop. Men først skal ein gjere grunnarbeidet og fleire har vist interesse for jobben som skal vere ferdigstilt i mars neste år.
– Til no er det ein sju-åtte som har vist interesse og me reknar det som svært sannsynleg at jobben blir utført i det tidsperspektivet me ser føre oss. Fleire har sagt at dette er ein perfekt vinterjobb, sidan det berre skal avgravast, sprengast og planerast, noko som ikkje er problem om me skulle få frost i vinter, seier Ragnar Vikshåland i Tysvær kommune.

Les heile saka i papirutgåva