Bussturen hjem var preget av god stemning, naturligvis. Foto: Håkon André Waage

FUS-jenter til skolesluttspill

Frakkagjerd ungdomsskole sine jenter vant i dag 4-3 over Åkrehamn. Det betyr Stavanger-tur og kvartfinale mot en skole fra sørfylket. Hele sluttspillet blir spilt på Tasta.

Vi har fått følgende rapport fra lærer og lagleder Håkon André Waage:
I strålende solskinn på Åkra, startet jentene friskt. Til pause stod det hele 4-0, ikke et mål for lite.
Åkra produserte kun en halvsjanse i løpet av den første omgangen. Jentene spilte strålende, aggressive i forsvarsspillet, og fine kombinasjoner fremover.
Åkra med vinden i ryggen i andre omgang sleit med å produsere noen sjanser i starten av omgangen. To dødballmål skulle til, på henholdsvis et frispark og en corner. Åkra fikk blod på tann, og når ti minutter gjenstod var stillingen 4-3. FUS-jentene hadde sine sjanser også i andre omgang, men det ville seg ikke helt. Dermed ble det noen nervepirrende minutter mot slutten.
Tre minutter tillegg gitt av dommeren hjalp heller ikke Åkra-jentene, dermed kunne FUS jentene slippe jubelen løs!
Bussturen hjem var preget av god stemning, naturligvis.