Helge Risanger er ferdig som a-lagstrener i Skjold Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Helge Risanger er ferdig som a-lagstrener i Skjold Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Risanger ferdig i Skjold

Helge Risanger er ferdig som trener i Skjold. Det ble klart i kveld. Det er spillerne i klubben som har presset frem den situasjonen, som nå gjør at Skjold må ut på trenerjakt.

Skjold IL har i kveld lagt ut følgende melding på sine hjemmesider:
«Hovedstyret i Skjold Idrettslag og Helge Risanger har i dag blitt enige om å avslutte Helges verv som A-lagstrener i Skjold. Styret viser til uenigheter i spillergruppen som har gjort det umulig for partene å fortsette samarbeidet da spillere har truet med å slutte om Helge fortsetter. Mistilliten går på uenigheter i spillestil og styret understreker at det ikke er en personkonflikt. Styret har opplevd Helge som ryddig og løsningsorientert, men man har dessverre ikke lykkes i få spillergruppen med videre uten bytte av trener. Helge velger derfor å gå av som hovedtrener.

Både styret og trener synes det er beklagelig at denne situasjonen har fått utvikle seg over tid, og at man som klubb ikke har fått muligheten til å tak i dette tidligere. Styret vil vurdere grep for å unngå at en slik situasjon skal oppstå igjen i Skjold Idrettslag.

Skjold Idrettslag ved styret takker Helge for innsatsen rundt A-laget i 2014.»