Politiloggen

Ingen alvorlige hendelser i distriktet natt til 2. juledag.

0030 RÅNERE PÅ RAGLAMYR I HAUGESUND.
Naboer til industriområdet på Raglamyr ringer nok en gang og klager på ungdommer som benytter store åpne parkeringsplasser til spinning og sladding på glatta med bilene sine – dette medfører støy og forstyrrer natteroen. Patrulje har vært på stedet kl 0140 og bedt 10-12 bilførere avslutte sine aktiviteter.

0200 BORTVISNING – BERUSET PERSON – HAUGESUND
24 år gammel mann bortvist fra Haugesund sentrum av politiet – etter at han ble avvist på utested av dørvakter på grunn av beruselse. Mannen ville ikke fjerne seg fra stedet.

0230 URINERING PÅ OFFENTLIG STED – HAUGESUND.
31 år gammel mann anmeldt for urinering på Indre Kai – han var åpenbart beruset av alkohol – erkjente forholdet, og sa seg villig til å vedta forelegg.

0245 TRAFIKKUHELL, KVALAVÅGSVEGEN, KARMØY.
Bil kjørt ut av vegen – kvinnelig fører på 21 år fremstod ikke som skadet – undersøkelser utført av ambulansemannskaper på stedet tydet på at uhellet kan ha sammenheng med sykdom – førerkortet holdes tilbake inntil undersøkelse av lege er foretatt.

0310 LEGEMSBESKADIGELSE – 5580 ØLEN
23 år gammel mann meldte at han var slått i ansiktet på en privat fest – mente at nesen mulig var brukket – oppsøker legevakt, og anmelder i ettertid, da patrulje var opptatt i annet forhold.

0320 BERUSET PERSON – HAUGESUND SENTRUM.
Dørvakt tilkalte politiets bistand i forbindelse med trøblete gjest – patrulje meldte at det var 2 kamerater, i begynnelsen av 20 årene – beruset av alkohol, som hadde »lekeslåss» inne på en nattklubb – det hadde resultert i at den ene av dem ble dyttet inn i en kant og fikk et kutt i pannen. Han ble kjørt til legevakt av edru kjæreste – ingen anmeldelse.

0320 BERUSEDE PERSONER – SAUDA.
Melding om at 2 menn, 30 og 58 år gamle slåss i en leilighet i Sauda – patrulje til stedet, og meldte tilbake at begge mennene var åpenbart beruset av alkohol. Kunne ikke helt gjøre rede for hvorfor de slåss – ingen skadet – ingen anmeldelse. Mannen på 30 år ble kjørt til annen adresse sammen med sin kjæreste.