Tor Andre Eskevik (15 år) satte inn kveldens første mål. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg
Tor Andre Eskevik (15 år) satte inn kveldens første mål. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg

Nedstrand vann 7-1

Nedstrand vann torsdag 7-1 over Karmsund 2 i ein treningskamp på heimebane. Mykje folk, mykje mål og god stemning. Me har fått eit innhaldsrikt referat frå Svein Henry Molde.

Her er referatet ord for ord, slik det blei presentert for supporterane etter kampen.
Av Svein Henry Molde
NIL v Karmsund2 7-1 (Treningskamp)
Detta va kvelden der me sko bli kjent med NIL sin yngre garde!! Presentasjon nr.1 Tor Andre Eskevik (15 år) satte inn kveldens føsste mål og la listå for dei andre jyplingane. Bare for å stadfesta at han e ein å rekna med så følgte han opp med ett par målgivande lengre uti kampen. Presentasjon nr.2: 15 år gamle Thomas Mæland som kom inn og ga seg ikkje før han hadde putta 3 mål!!!!
Presentasjon nr.3 Mikal Aarekol Aksland (15 år) forsette der han slapp å e definitivt ein å rekna med på midtbanen.
Ellers så va detta lett match for guttane mot et Karmsund lag som hadde lite å visa. Målet dei fekk va ett «klabb & babb i 5meteren mål». Tor Andre, Olav og Morten P. ordna så det va 3-1 te pause. I andre omg datt målå inn. 3 av Thomas å ett av Olav.
Forsvaret til NIL virka sjølsikkert i dag å benytta gjerna sjansen te å spela seg ut sentralt. Fint å se på!! Trekke fram Ludvig i det bakra ledd med sin fart å offansive bidrag. Venstreback plassen e ubestridt hans, ingen tvil. Gamleguttane i midtforsvaret gjorde vel knapt ein feil og Lars Espevik var kje framand for å storma i angrep med ballen i beinå!! Viktig med defansive midtbanespelerar så e å stola på og! Her prøvte Rikard seg med bravur før han dessverre fekk ein smell i ett kne og måtte av banen etter ca 30 minutt. I angrep herja heila rekkå med veteranen Morten Pedersen så hovmester. Vil og dela ut terningkast 6 te god-gjengen på familetribunen så laga god-arta sjau så e sjeldent for treningskampar divisjonsvis øve nivået til Nedstrand!!! Nå gleda me oss te neste torsdag, Då e det Skjoldar/Vats 2 så komme for å ta siste finjustering inn mot seriestart.