Nattas logg

Her er nattas politilogg. Heldigvis lite eller ingenting fra Tysvær.

Politilogg for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt

2338: Karmøy- Melding om smell/ skudd
Politiet sjekket ut rundt noen adresser hvor smellet/ skuddet kan ha kommet fra. Det ble ikke funnet noe årsak til smellet/ skuddet.

2358: Stord – Høy musikk
Klage på høymusikk fora en leilighet. Holdt naboene våkne. Politiet til stedet og fikk dempet musikken. Fikk pålegg om å holde seg stille resten av natta.

0006: Stord – Savnet full mann
Venner ringte og meldte en mann i 30 årene savnet. Var bekymret for at noe hadde skjedd ham. Politiet dro straks til stedet og startet å lete etter mannen. Mannen ble funnet av politiet i en grøft ikke lagt fra stedet han forsvant. Han var berust og ble fremstilt for lege før han ble satt i dr.arrest for å sove rusen ut. Mannen blir også anm. for forulemping av off.tjenestemann §326.

0045: Haugesund – Ordensforstyrrelse
En mann anmeldt for ordensforstyrrelse ved et utested i Haugesund. Kan vente seg en bot for forholdet.

0052- 0125: Haugesund – Politiloven Bortvisning
I løpet av 35 min ble 6 berusede menn bortvist fra forskjellige steder i Haugesund sentrum pga aggressiv og truende oppførsel.

0324: Haugesund – Ordensforstyrrelse
Enn mann i 20 årene blir anm for ordensforstyrrelse etter å ha slått til en annen inne på et utested. Mannen bortvist fra sentrum.

0327: Stord – Krangling
Politiet tilkalt til et utested i Leirvik pga at to unge menn hadde knuffet/ kranglet med hverandre i forb med et kjærlighetsdrama. Da politiet ankom var den ene av mennene dratt og den andre ble transportert hjem av politiet.

0415: Haugesund – Beruset mann
En beruset mann i 20 årene innsatt i dr.arrest da han ikke kunne ta vare på seg selv.

0432: Haugesund – Ordensforstyrrelse
En mann i 20 årene anmeldt for ordensforstyrrelse etter å ha sparket til en annen mann på indre kai.

0435: Haugesund sentrum – vold mot vakt og mot politi
En mann i 30 årene pågrepet av politiet ved et utested i sentrum. Han blir anmeldt for ordensforstyrrelse etter å ha slått til en vakt og for vold mot politiet etter å ha sparket en politimann. Får muligheten til å forklare seg når han er edru.