Morten Pedersen (t.v.) skåra tre mål i den aller første seriekampen i år. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg

Nedstrand starta med 4-1

Morten pedersen var den store spelaren då Nedstrand starta serien med 4-1-siger over Haugar 3. Han skåra tre av måla og dermed fekk dei over 70 frammøtte verkeleg noko å juble for.

Vi har fått følgende Facebook-rapport frå Nedstrand:
Av Svein Henry Molde
Då var serien i gang!!
Nedstrand, eller skal eg heller sei Morten Pedersen, starta forrykande med to mål før det var gått 4 minutt. Det første ei perla av ein volley!!
NIL gjekk til pause med 3-0 etter at Olav Runestad blei spelt strålande i gjennom av Tor Andre Eskevik
Rett etter pause sette Morten sitt 3, mål for dagen på et fantastisk frispark fra 20 meter. Resten av 2.omg blei dominert av NIL men kanskje ikkje heilt på det nivået me har vore vekkskjemte med i treningskampane. Derfor blei det ikkje fleire mål til NIL. Mot slutten av 2.omg fekk Haugar ei redusering på ett utagbart frispark. Kampens store spelar: Morten Pedersen som noterte seg for ett hat-trick og gjor forsvarsspelarane til Haugar svimle gjennom heile kampen. Det må seiast om Haugar at deiras eine stoppar var ikkje ukjende Jens Egil Vikanes som spelte cupfinalen for Haugar i 1979!!!