Anders Nyvoll (t.h.) skåra årets første seriemål for Stega 2. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Anders Nyvoll (t.h.) skåra årets første seriemål for Stega 2. Karmsund 2-spelar er Carsten T Mannes. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Stega 2 tilbake med eit smell

Etter eit par kvileår er «nye» Stega 2 tilbake i seriesystemet. I kveld var det comback mot Karmsund 2. Tre poeng og 5-0 smakte svært godt. – Herleg å starte med ein skikkeleg siger. Me er ein fin gjeng kor alle gir alt og likar å spele fotball, sa første målskårar for laget, Anders Nyvoll.

Det skulle gå 24 minutter før det historiske målet for kameratgjengen satt i nota. Nyvoll, som har spelt mellom anna juniorfotball i Stegaberg, var på rett stad til rett tid. Han kjempa ballen i mål og starta det som skulle bli ein sigersmarsj mot tre poeng.
– Eg er ein ekte tysværbu og synast det er kjekt at det nå er eit slikt tilbod i klubbe. I dag var me langt over 20 spelarar som hadde møtt opp, og slik har det vore i heile vinter. Det skal vere kjekt og alle skal få speletid. Men det kjekkaste av alt er å skåre mål og å vinne kampar, gliste målskåraren.
Best
I ein kamp kor kvaliteten ikkje var all verden, vann heimelaget heilt fortent 5-0. Det kunne vore ti og det kunne fort vore eit par baklengs. Mellom anna redda keeper Nicholas Charalambos ein straffe.

Meir om serieopninga i papirutgåva på torsdag.

Vil DU ha avisa rett i postkassen finn du all informasjon om abonnement her på heimesida vår.

Faktaboks

Stegaberg 2 5 (1)
Karmsund 2 0 (0)
7. div. avd. 4
Frakkagjerd kunstgras
1-0 Anders Nyvoll (24)
2-0 Torbjørn Steinsland (50)
3-0 Sjølvmål (59)
4-0 Daniel Fjeldstad (81)
5-0 Hans Chr. Gustavsson (86)
Domar: Tore Risanger, Vard
Tilskoderar: 25