Det er gått hele seks år siden YLVIS var på besøk i Tysvær sist. Da ble billettene revet bort. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg
Det er gått hele seks år siden YLVIS var på besøk i Tysvær sist. Da ble billettene revet bort. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg

YLVIS kommer til Sysco Arena

YLVIS kommer til SYSCO Arena med sitt show «The Expensive Jacket Tour»
lørdag 13. juni. Arrangementet er en del av Midtsommerfest i Tysvær.
Fans fra hele landet leiter nå etter Frakkagjerd på kartet.
– Så kjekt at det ligger nær Haugesund, for jeg ble litt bekymret da jeg lette etter hoteller i Tysvær, skriver ei som har tenkt seg på konsert.

YLVIS kommer med et spektakulært show for hele familien, og opptrådte nylig i Globen, Stockholm. Showet fikk terningkast 5 i VG. YLVIS har med seg fullt band med 13 musikere på scenen, storskjermer og et stort lyd- og lysshow.
– Det er lenge siden vi har hatt en så stor konsert i arenaen. Jeg gleder meg veldig til å oppleve en fullstappet arena og alle som hopper og danser etter YLVIS hiten –The Fox (What does the fox say?), sier Daglig leder i Sysco Arena, Kjetil Urheim.
– Vi har selvsagt stor tro på at det blir mye folk og topp stemning. Det er jo første gang publikum på Haugalandet får oppleve dette YLVIS showet på nært hold, etter den fantastiske globale suksessen, sier kulturkonsulent i Tysvær kommune, Johnny Liadal.