Det går fort med Lars Reidar Frøyland og bilen, når den vil. Det er slett ikke alltid.
Foto: Privat
Det går fort med Lars Reidar Frøyland og bilen, når den vil. I helga er det finale

Trøbbel i Egersund

Det ble bremseproblemer for Lars Reidar Frøyland i Egersund. Men han sikret seg likevel en 2. plass.

– Det startet bra og jeg hadde god flyt i kjøringen i første omgang, til det var igjen en halv runde. Da kom det et kjempesmell fra bakstillingen på bilen, og jeg mistet bremsene. jeg valgte å slå ned på farten og kjøre til mål, sier Frøyland.
Det viste seg at bremsene bak på høyre side hadde brutt sammen.
– Jeg og sønnen min Jan Kåre klarte og nødreparere, slik at vi kunne fortsette dagen, men da bare med bremser fremme. Det fungerte sånn noenlunde og vi klarte faktisk også og sette en bestetid i løpet av dagen, sier han videre.
Da finalen skulle kjøres begynte det og regne ganske mye og uten mulighet for og bruke håndbrekk så hadde Frøyland store problemer med og sette bilen opp inn mot svingane.
– Men jeg klarte og fullføre finalen og var med og slåss om seieren helt inn. Det ble en 2. plass. Jeg var litt skuffet over at vi skulle slite med tekniske problemer også dette løpet, men etter litt tenking så er vi veldig fornøyd med den prestasjonen vi gjør, med en bil som ikke er helt tipp topp. Nå er det full fart med klargjøring av bilen, før vi reiser Vikersund for NM i bakkeløp. Vi har ikke vært der før, så dette er en helt ny opplevelse for oss. Vi får sette forventnigene der etter.