Trygve Hebnes legg ut heile Grindafjord Feriesenter for salg. Foto: Mona Terjesen
Trygve Hebnes har solgt hele Grindafjord Feriesenter. Foto: Mona Terjesen

Grindafjord Feriesenter er solgt

Bergenseren Kjell Fenne har kjøpt Grindafjord Feriesenter. Dermed er en lang familietradisjon ved veis ende. – Nå har jeg hatt litt tid på meg til å tenke over dette salget, så det gikk helt greit å signere kontrakten. Jeg er trygg på at vi har funnet rett mann til jobben, sier Trygve Hebnes.

Partene vil ikke ut med hva Fenne har betalt for Grindafjord Feriesenter, Grindafjord Eiendom og Hauvac.
– Nå overtar han alt og jeg blir med og overlapper driften fram til oktober. Det er ingen tvil om at dette er litt spesielt, men vi har hatt god tid til å tenke oss om, og som sagt har vi fått et svært positivt inntrykk av den nye eieren, sier Hebnes.
– Vil de mange faste beboerne merke noe av eierskiftet?
– Ikke nå i førsteomgang. Hva han ønsker å gjøre fremover vil tiden vise.
– Du vil ikke kommentere noen pris, men er du fornøyd?
– Ja, det er jeg. Vi ville ikke selge for en hver pris, og jeg mener vi har fått det feriesenteret er verdt.
– Hvilke jobbplaner har du personlig?
– Det blir vel NAV det da, ler Trygve Hebnes.

Kaldt men folksomt
Sesongen så langt i år har vært våt og kald. Men camingfolket lar seg ikke skremme.
– Nei, så langt i år er vi økonomisk omtrent der vi var i fjor. Vi har mange faste som bor her, og de kommer uansett vær. Litt nedgang i drop in enkeltdøgn, men det har vi tatt igjen på hytteutleie. Det ser ut til å bli en ny strålende sesong. Og vi må da vel ha mye godt vær i vente, sier tidlegere feriesentereier Trygve Hebnes.