Leiv Tvenning (50) er ansatt som ny markedsdirektør hos utstyrsleverandør Steinsvik AS
Leiv Tvenning (50) er ansatt som ny markedsdirektør hos utstyrsleverandør Steinsvik AS.

Ny markedsdirektør i Steinsvik AS

Leiv Tvenning (50) er ansatt som ny markedsdirektør hos utstyrsleverandør Steinsvik AS og tiltrer 1. juli. Han kommer fra Marine Harvest R&D and Technical hvor han har hatt et sentralt ansvar for fôr og fiskeprestasjon siden 2010.

Tvenning har utdannelse fra universitetet i Trondheim og har jobbet med forskning og utvikling, fôr og fôring, driftsoptimalisering og teknologi hos Skretting i Norge og Canada, AkvaGroup Canada, Marine Harvest Region Sør og MH R&D and Technical.
Steinsvik har spesialisert seg på å levere produkter og løsninger som skal tåle tøffe forhold i lang tid til havbruk, maritime næringer og til olje- og gassindustrien. Hovedkontoret ligger utenfor Haugesund, med flere avdelinger langs norgeskysten, i tillegg til Skottland, Chile, Vietnam, Canada, Australia og Estland.

Det skriver Steinsvik Group i en pressemelding.