Tollak Emil Gismarvik og Falkeid G19 skal spille TV-kamp under Norway Cup. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg
Tollak Emil Gismarvik og Falkeid G19 skal spille TV-kamp under Norway Cup. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg

Falkeid live på TV2 i Norway Cup

Falkeid sine juniorar skal spille kamp mot Storelva på Ekeberg tirsdag 28. juli. Kampen vil bli vist live på TV2. – Det blir helt kanonbra, sier Tollak Emil Gismarvik på Falkeid G19.

TV 2 satser som vanlig stort på Norway Cup. I sommer satses det enda større enn tidligere. Hele 42 kamper skal sendes direkte, og TV 2 Sporten stiller på Ekebergsletta med flere av sine største profiler både på programleder-, ekspert- og kommentatorsiden.

– Vi satser enda mer på de direktesendte kampene i år. Større produksjon, flere TV 2-profiler involvert og enda mer entusiasme for disse herlige kampene på Ekebergsletta. I tillegg skal vi selvsagt som alltid ha masse ulike reportasjer fra Norway Cup med blant andre Freddy dos Santos som utegående reporter. Med åpningskonserten lørdag, 42 direktesendte kamper på TV 2 Sportskanalen, TV 2 og TV 2 Sumo og fem magasinsendinger på TV 2 og TV 2 Sumo mandag til fredag, tilbyr vi den største og bredeste tv-dekningen fra Norway Cup noensinne. Og det er før Sportsnyhetene og TV 2 Nyhetskanalen er nevnt. Også her kommer årets Norway Cup til å bli behørig dekket. Vi gleder oss veldig, sier TV 2 Sportens prosjektleder, Remi André Taule i en pressemelding fra TV2.

Fra Vadsø til Kristiansand
Det er nå klart hvilke kamper som skal sendes fra de innledende rundene, altså 26., 27. og 28. juli. Her finner vi lag fra hele landet, fra Vadsø i nord til Kristiansand i sør.
De 36 klubbene som får glede av å ha lag som spiller på direktesendt tv er i første omgang som følger:
Alta, Alvdal, Averøykameratene, Bardufoss, Bossmo & Ytteren, Brattvåg, Bremnes, Eidsvåg (i Bergen), Falkeid, Florø, Fløy, Herd, Hisøy, Hallingdal, Holmlia, Hønefoss, Kolvereid, Nord, Norild, Odda, Oppdal, Os, Os/Nansen, Ridabu, Rjukan, Skogstrand, Sogndal, Spjelkavik, Steigen, Storelva, Tjensvoll, Tjøme, Torvastad, Utleira, Verdal og Øyestad.