Ole William Nærsnes, Bjørn Tvedt og Arild Riise på pallen etter finale 3 på Vålerbanen. Foto:  Heidi Bjørstad Tvedt
Ole William Nærsnes, Bjørn Tvedt og Arild Riise på pallen etter finale 3 på Vålerbanen. Foto: Heidi Bjørstad Tvedt

Gull og bronse til Tysvær

Bjørn Tvedt vant dagens 3. NM-finale, med Arild Riise på 3. plass. Dermed må de to racingkjørerne være fornøyd med helgas innstas. Tvedt leder nå NM sammenlagt.

Ole William Nærsnes klarte å komme mellom de to, og for Riise var det nære på en plass høyere på pallen.
– Tredje finale er over. Vi kjørte oss opp fra femte plass til andre plass. På siste runde mistet vi andreplassen pga oljesøl i banen og endte opp på tredjeplass. Vi er fornøyd med oppsettet og bilen går fortere og fortere, skriver Riise i en melding fra Vålerbanen.
Tvedt satt igjen med to 1. plasser og ledelse i Nm etter rundene. Men gårsdagens 2. finale ble rotete. Her er Tvdet versjon av finale 2:
– Dagens andre finale ble svært spennende og underholdende. Arrangøren rotet fullstendig med en start som aldri skulle gått, og grunnet dette mistet jeg en plass i starten og kom ut som nr. 7. Kjørte meg oppover feltet samtidig som jeg hadde en flott fight med Ole W. Nærsnes der vi byttet plass flere ganger. Kom tilslutt i mål som nr 2 rett bak Ole William, men dessverre ble vi begge straffet med 10 sek. tidstillegg for å ha kjørt forbi en konkurrent i en gulflaggsone som ingen av oss så. Endte dermed som nr 4. Surt å bli straffet for en forseelse jeg ikke var klar over å ha gjort, men ingenting å gjøre med det. Har uansett tatt over ledelsen i NM, sier Bjørn Tvedt.