Av skog er du kommet, til skog skal du bli.... Foto: Knut Gunnar Mikkelsen
Av skog er du kommet, til skog skal du bli.... Foto: Knut Gunnar MikkelsenBilde 1 av 4
Skjermbilde 2015-07-20 kl. 09.32.19
Bilde 2 av 4
Skjermbilde 2015-07-20 kl. 09.32.28
Bilde 3 av 4
Skjermbilde 2015-07-20 kl. 09.32.37
Bilde 4 av 4

– Var det slik det var ment?

I fjor ble det satt ut mange benker rundt Bongsatjørnet til stor glede for de som trenger en hvil, når de tar seg en tur. Engasjementet var stort og derfor er også skuffelsen stor, når benkene nå begynner å «gro igjen». Flere har spurt hvem som skal klippe rundt benkene og gjøre dem tilgjengelige.

Knut Gunnar Mikkelsen har tatt disse bildene fra den populære trimløypen. Han forteller at han ikke har fått noe godt svar på hvem som skal klippe langs ruten som mange bevegelsehemmede bruker jevnlig.
– Det er forferdelig trist at det skal se slik ut. I dag er det flere av benkene som det ikke går ann å bruke. I tillegg er dette helt perfekt for flåtten, sier Mikkelsen, som oppfordrer de som har med dette til å ta ta turen.