Vassendgutane kjem til Sysco Arena 31. oktober. Det er det mange som gleder seg til.
Vassendgutane kjem til Sysco Arena 31. oktober. Det er det mange som gleder seg til.

Spiller opp i kjent Vassendstil

Vokalist i Vassendgutane, Sindre Aam, lover en feststemt kveld med både Pylse og konjakk, Granada og Ungkar i dobbelseng i Sysco Arena i oktober.

Av Karina Søvik
– Det er alltid kjekt å spille på Haugalandet, og vi ser frem til å prøve ut Sysco Arena som konsertlokale. Når vi spiller i dette området vet vi at vi er blant folk som hører på musikken vår. Det blir det god feststemning og allsang av, sier Sindre Aam.
Han er vokalist i countrybandet Vassendgutane, og kommer til Tysvær 31. oktober for å spille opp til dans i storhallen i forbindelse med Bondefest.
Stor suksess
Vassendgutane startet opp som band i 1996. Bandet kommer fra bygda Åmdalen i Ørsta, og har gjort stor suksess som konsertband med sin egen variant av country som de selv kaller «fest-country». Den uhøytidelige og humoristiske vrien på countrymusikken har ført bandet over hele Norge på små og store scener. De ga ut debutalbumet «Pylse og konjakk» i 2000, og to år etter kom oppfølgeren «Gi clutch». Likevel var det kanskje ikke før i 2005 at bandet virkelig slo gjennom på landsbasis. Da kom de ut med albumet «Ungkar med dobbelseng», der nordmenn trykket tittelsporet tett inntil brystet fra første stund. I 2008 gjentok de suksessen, og ga ut albumet «XO», som gikk til topps på VG-lista. Albumet solgte også til dobbel platina med over 80 000 solgte eksemplarer. I senere tid har guttene kommet ut med albumene «Julefest i vest» i 2010, «Riskrem og entrekått» i 2011, «Festi ekje slutt» i 2012 og «Hesteslepp» i 2013.

Les heile saka i papiravisa

eller her: https://tysver-bygdeblad.no/e-avis/