Henning Aarekol kommer til Tysværtunet.
Henning Aarekol kommer til Tysværtunet.

Mange vil bli inspirert

Foredraget «Koffor sitte inne når alt håp er ute» med Henning Aarekol viser seg å bli en salgssuksess for Tysværtunet. 160 har allereie kjøpt billett.

Foredraget, som skulle være i lillesalen ble utsolgt i løpet av tre uker, og foredraget har nå blitt flyttet til storsalen for å møte etterspørselen. Ifølge Øystein Simonsen i Tysværtunet kulturhus er det ikke normalt å selge billetter til denne typen arrangement så tidlig, spesielt ikke i tispunktet tidlig august. Foredraget med Aarekol er 3. september.

Aarekol tar deg denne kvelden deg med på en herlig reise der aktuelle tema som energi, humør, depresjonar og dårlige kollegaer går hånd i hånd. Hva skal til for å få kontroll på dette? Styrer vi noe av dette selv? Henning utfordrer sine tilhørere med nye og gamle teorier, og skaper en diskusjonsarena på «koffor ting e som det e».
– Tør du å bli utfordra, spør Aarekol?

Henning Aarekol jobber til daglig som sykepleier og ambulansearbeider for helse fonna. Foruten dette reiser han mye rundt og jobber med Pøbelprosjektet, Verdensdagen for psykisk helse, samt foredrag og konfransier for ulike bedrifter og orgnisasjoner, i hele Norge.

Innsendt tekst.