Nattas logg

Her er nattas politilogg

Politilogg for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt

2300 – Påminnelse om arrangement – Haugesund
Haugesund Triatlonklubb har bedt oss om å minne om stengte veier og redusert framkommelighet på Kvala og Bleikemyr søndag formiddag. Berørte innbyggere finner mer informasjon på http://htri.no/bleikemyr

2325 – Tyveri av verktøy – Haugesund
En mann hadde uvedkommende rundt huset sitt mens han selv var i konfirmasjon lørdag. Da han kom tilbake fra konfirmasjonen fant han en for han ukjent svart og rød Merida damesykkel utenfor huset sitt. Fra en bod som var under oppføring på tomten hans var han frastjålet en del verktøy, blant annet en sirkelsag, en batteridrill og en vanlig drill. Damesykkelen var registrert i Falck sykkelregsiter slik at vi vil klare å spore opp eieren som vi antar at har blitt frastjålet sykkelen, men kanskje ikke har merket det enda.

0045 – Vold mot politiet – Skudeneshavn
Vaktene på et utested i Skudeneshavn meldte om en full og kranglete gjest. En patrulje sendt til stedet. Mannen, som er en kjenning av oss i 40-årene, rettet irritasjonen sin mot patruljen og endte med å sparke til en politibetjent. Politibetjenten ble ikke skadd. Mannen ble pågrepet. Under ransaking fant en også illegale tabletter på mannen. Han må nå svare for anmeldelser for besittelse av tabletter, ordensforstyrrelse og vold mot en politimann. Mannen blir avhørt søndag.

0308 – Ordensforstyrrelse – Haugesund
To polske menn i 20-årene innbrakt til drukkenskapsarresten i Haugesund etter ordensforstyrrelse. De startet slagsmål på dansegulvet på et utested i Haugesund sentrum.