Gunnar Egge, Torunn Vestbø Gjerde, Iselin Nybø og Narve Susort på tur i Tysvær i dag. Foto: Venstre
Gunnar Egge, Torunn Vestbø Gjerde, Iselin Nybø og Narve Susort fikk sitt beste resultat i Tysværvåg.

– Kjekt besøk

Tysvær Venstre hadde i dag besøk av stortingsrepresentant Iselin Nybø. Her er en innsendt rapport fra besøket.

– Idag hadde me besøk av Venstres stortingsrepresentant Iselin Nybø. Hun hadde ein rundtur i Vindafjord fra morgenen, for då å avslutte dagen hos Tysvær Venstre. Først var vi å såg på nybygginga til Saga Bygg i Hgsd. Me hadde etter dette ein rundtur på Haugaland Næringspark, her viste me fram framtidas muligheter til satsing på næring. Me var også på Slåttevik, og møtte lokale velgere og partikollegere. Stortingsrepresentant var full av lovord over idyllen på Slåttevik!

Innsendt av Tysvær Venstre