Kai Nordal håper at de nye leilighetene på Eikelund vil være innflytningsklare om cirka et halvt år.  
Foto: Karina Søvik
Kai Nordal håper at de nye leilighetene på Eikelund vil være innflytningsklare om cirka et halvt år.

Klar for byggetrinn 2

Det første byggetrinnet hadde stor suksess, og alle leilighetene ble solgt i løpet av kort tid. Nå er byggetrinn 2 på Eikelund under arbeid.

Av Karina Søvik
– Vi er i rute, og alt går bra i byggeprosessen, bekrefter Kai Nordal, salgssjef i A. Utvik.
Ut på nyåret håper han at åtte nye leiligheter i rekke står innflytningsklare på Eikelund på Førland.
Tre solgt
Prosjektet er en oppfølging av byggetrinn 1 som stod ferdig for rundt tre år siden.
– Det første byggetrinnet hadde en litt treg start, men plutselig ble alle leilighetene solgt i løpet av kort tid. Førland er et attraktivt og flott sted å bo, der alle forholdene ligger godt til rette, forteller Nordal.
Prosjektet er tegnet av Vikanes Bungum Arkitekter, og har en moderne stil. Leilighetene er 70 kvadratmeter store, og har to soverom. Hver boenhet har en prislapp på 2.200.000 kroner nøkkelferdig. Allerede nå har Nordal solgt fire av de åtte nye leilighetene.
– Det er en god start så tidlig i prosessen, og vi regner med å få solgt nesten alle før vi begynner innflyttingen i begynnelsen av neste år. Leilighetene har livsløpsstandard, og de passer dermed for alle. Hovedtyngden i denne kjøpegruppen er unge folk som er i etableringsfasen, og gjerne litt eldre som ønsker mindre boareal, forteller han.

Les hele saken i papiravisen eller kjøp den her: https://tysver-bygdeblad.no/e-avis/