Prisen ble utdelt av direktør i Life Europe, Gunn Elisabeth Feidje og motatt av Birgitte Åserød, butikksjef ved Brandtzæg helsekost, avd. Aksdal.
Prisen ble utdelt av direktør i Life Europe, Gunn Elisabeth Feidje og motatt av Birgitte Åserød, butikksjef ved Brandtzæg helsekost, avd. Aksdal.

Jublet for pris og kraftig økning

Under Life-kjedens store kick-off samling på Fornebu i helgen ble Brandtzæg Helsekost avdeling Aksdal kåret til årets Life-butikk.

Butikken som er beliggende I Aksdalsenteret ble sist vinter bygget om. De ansatte har høy faglig kompetanse. Butikken har et stort vareutvalg og er en god representant for kjeden. Prisen ble mottatt av Butikksjef Birgitte Åserød til ellevill jubel fra de langt over 200 deltagerne.

I begrunnelsen for prisen heter det bla. Butikken har hatt en drivende utvikling siste året med en omsetningsøkning på hele 17,5%. Personalet er blant de mest faglige dyktige i kjeden.Butikken er lojal mot kjeden og følger opp kampanjer og aktiviteter til punkt og prikke. Butikken har gjort et løft og har pusset opp i 2015.

Lifekjeden har i Norge over 130 butikker og er norges desidert største helsekostkjede. Foruten Norge er Life også etablert i Sverige og Danmark, og er med sine totalt 450 butikker en av europas største helsekostkjeder. Life har en totalomsetning på 2 milliarder kroner.

Brandtzæg helsekost avd. Aksdal ble etablert i 1998 og er en av tre Brandtzæg helsekost butikker som alle er medlemmer av Lifekjeden. Brandtzæg har solgt helsekost i 50 år og vært en del av bybildet i Haugesund siden 1918.

Innsendt reportasje