Morten Mæland står i mål for Stegaberg i kveld.

LIVE: KIL 2 – Stegaberg er i gang 1-1 pause

Stegaberg spiller en svært viktig kamp mot Kopervik 2 i kveld. Morten Mæland debuterer for Stegaberg som keeper.

Vi får oppdateringer fra Åsebøen etter hvert som lagene kommer skikkelig i gang.

9. minutt: Vemund Eskevik fikk en god mulighet etter 9 minutt etter frispark fra Ådne Nærheim. Rett på keeper.
12. minutt: Frispark for Stegaberg treffer Jan Reidar Tjøsvoll på hodet og fra 3 meter header han rett på keeper!!
22. minutter: 0-1 Der kom 1-0 til Stegaberg etter at keeperen til KIL skal klarere. Treffer dårlig og løpsmaskin og Gabriel N. Johnsen setter den trygt i mål fra 16 meter.
30 minutt: Kampen har roet seg etter målet til Gabbi. Kan nevne et halvhjertet langskudd fra toppskoreren fra Nedstrand
33 minutt: Kontring til Stega. Vemund Eskevik får ballen og blir klippet ned bakfra. Dommer gir KUN gult godt! Stygt.
45 minutt: 1-1 De siste 10 har KIL vært best, og etter en kjempesjanse til Stega, kontrer KIL langsomt, Stegaberg gjør en glipp i bakre ledd og KIL skorer 1 minutt før pause…1-1 pause
PAUSE
For spesielt interesserte: Startelleveren til Stega:11eren: Morten, Kjetil, dagi, Tørres, Ådne / Chris, Gabriel, Christoffer, Frøyland, jani / Vemund. …