Alltid en Ullvang på plass. Børt Erik vant turklassen. Her sammen med Siv Jorunn  og Lars Magne under NM. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg
Alltid en Ullvang på plass. Børt Erik vant turklassen. Her sammen med Siv Jorunn og Lars Magne under NM. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg

Alltid en Ullvang å stole på

Mens Lars Magne er i Romania og padler EM, forsvarte pappa Børt Erik Ullvang familien i «Straumena ut». 40 padlerer stilte til start.

I dag arrangerte Tysvær kano og kajakklubb turløpet «Straumane Ut» med ca ca 40 deltakere. I elite herrer klassen ble det et spurtoppgjør mot slutten mellom Ola Nordtveit fra Laksevåg KK og Nils Olav Fjeldheim fra arrangørklubben hvor OLa var sterkest og tok seieren. I elite damer klassen vant Marianne Fjeldheim fra Tysvær overlegent, mens Børt Erik Ullvang vant turklassen for herrer. Barneløpet ble vunnet av Johannes Erland, foran Emil Fjeldheim og Leander Helgesen, alle fra Tysvær. Været var noe surt før starten på løpet men regnet forsvant kort tid etter start og det var fine forhold i hele løypen.

Fullstendig resultatliste blir lagt ut på www.tkkk.no sammen med bilder fra løpet.

Av Lavrans Eikje