Stegaberg slo Nord og har stø kurs for 4. divisjon. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg
Stegaberg møter Skjold allerede i 3. serierunde. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg

Stort steg nærmere 4. divisjon

Det var lenge spenning i kampen på Norheim, men da Vemund Eskevik satte inn 3-1 kvarteret før full tid kunne Thormod Ness og hans mannskap puste lettet ut. Jobben gjort mot Nord i kveld og kun målforskjellen kan nå hindre Stegaberg i å rykke opp til 4. divisjon.

Av Joachim Kvalavåg

– Vi gjennomfører en solid kamp. Ingen glitrende forestilling, men vi får tre poeng og det er alt vi er her for å ta. Vi sløser litt med sjanser og dermed er det lenge spenning, men når vi setter inn vårt tredje så roer det seg og vi kontrollerer seieren inn, sier en fornøyd Thormod Ness etter kampen.

Stegaberg er først i 5. divisjon med ni poeng mer enn Ølen som ligger på tredje plass. Med tre kamper igjen av sesongen betyr det at kun målforskjellen kan hindre Stegaberg i å rykke opp. Men med 11 plussmål bedre enn Ølen ser det ut som opprykket så godt som er sikret. Men trener Ness tar en dag og en trening om gangen og mener dette ennå ikke er avgjort.
– Jeg har vært med på mye rart i fotball i min karriere. Jeg har både rykket opp og ned, der ett mål har vært avgjørende. Så vi har fokus på å gjøre jobben vår videre og vinne neste kamp, sier Stegaberg-treneren.

Mer om kampen og om pendling fra Oslo til kamper i 5. divisjon får du i papiravisen kommende torsdag.

Nord – Stegaberg

Nord 1 (1)
Stegaberg 3 (2)
5. div., avd. 3
Nord kunstgrasbane
0-1 Vemund Eskevik (10)
1-1 Sigurd Bredal Eriksson (12)
1-2 Kristoffer Askeland (36)
1-3 Vemund Eskevik (75)
Dommer: Georg Bårdsen, Vedavåg