Anders Nyvoll hadde mange tøffe tak mot Christian Kvalheim, Even Ersland og Joss Nhamloet (bak). Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Anders Nyvoll skåra tre mål på ni minutt mot ferkingstad 2 i kveld. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Fire mål på ni minutt

Stegaberg 2 og Ferkingstad 2 spelte i kveld uavgjort 3-3. Etter berre ni minutt sto det 3-1 til Stegaberg.

Ikkje nok med at det rant inn. Anders Nyvvoll skåra alle Stegaberg sine mål. Etter kvart kom heimelaget frå sør-Karmøy meir med og utlikna til 3-3.
Til slutt skal Stega 2-gjengen vere godt nøgd med eit poeng, for Ferkingstad var det beste laget mot slutten.
– Det var så liten bane at alt var eigentleg målsjansar. Innkast var som cornerar og alle skott frå midtbanen var farlege. Me opna bra, men rota det vekk mot slutten. Eigentleg ein dårleg kamp av oss mot botnlaget, seier trenar Joachim Kvalavåg.