Ulykken har skjedde Brattestø og Skjoldastraumen.
Ulykken har skjedde Brattestø og Skjoldastraumen.

Ny dødsulykke i Tysvær i natt

klokken 01.25 i natt fikk politiet melding om alvorlig trafikkulykke på Fv515, ca 2 km vest for Skjoldastraumen i Tysvær kommune.
Melding om bil som har kjørt inn i et tre og står i brann. Nødetatene rykket ut til stedet. Brannen i bilen meldt slokket ca 5-6 minutter etter at nødetatene ankom ulykkesstedet. En person er bekreftet omkommet i ulykken.

– Da det var usikkert hvor mange personer som kan ha vært i bilen, ble politihund utkalt for søk i nærområdet. Dette i forhold til eventuelt skadde personer som kan ha forlatt bilen.
Ca kl 02.15 ble det bekreftet fra åstedet at en person har omkommet i ulykken. Fremdeles usikkert hvor mange som var i bilen når ulykken skjedde. Av den grunn driver politiet etterforskning i forhold til hvem som har brukt bilen i forkant av ulykken. Politiet har indikasjoner på hvem avdøde er og varsling av pårørende pågår, skriver Operasjonsleder Trond Børge Åsbu i en pressemelding.

Ulykkesgruppen fra Statens vegvesen utkalt og var på stedet ca kl 0400.

Bilen totalskadet og utbrent. Ut fra spor på stedet, så kan det se ut som bilen kjørte i retning mot Skjoldastraumen og kjørt ut i en venstre kurve.

Fv515 blir sperret i lang tid fremover og det blir omkjøring via Fv 781 ved Nes. Manuell dirigering.

Dette er den andre dødsulykken i Tysvær på kort tid. En mann fra Stavanger døde tidligere i høst av skadene han fikk i en møteulykke ikke langt fra Kårstø-krysset.