denne forsvant fra sittegruppa i Scandic hotel i Haugesund. HAr du sett den?
Denne forsvant fra sittegruppa i Scandic hotel i Haugesund. Har du sett den?

Hår du våknet ved denne?

– I forbindelse med Nordisk Ungdom og Junior hadde vi en lei hendelse. Ved ankomst glemte våre Danske venner jenter ungdom vandrepokalen i sittegruppa på hotellet i Haugesund.

– Denne ble senere observert av andre utenfor diverse hotellrom. Dette var voksne folk og det var firma som hadde fest på rommet. Det er veldig leit at slike arrangementer skal gå ut over ungdom. Resultatet av disse morsomhetene ble at det ikke ble delt ut noen vandrepokal til ungdomsjentene på banketten. Pokalen er nå funnet men det vil koste å sende den.
I tillegg var dette ikke noen kjekk opplevelse for våre danske venner. Oppfordrer derfor personer som kjenner til dette om å ta kontakt eller om å sende oss eventuelle bilder på post [email protected] slik at en får sin velfortjente belønning. Det er ca. 50 cm høy pokal så er ikke vanskelig å se.
Det skriver Dag Rønnevik i en e-post.