Mye folk og mye god film på kino i Tysværtunet. Foto: Øystein Simonsen
Mye folk og mye god film på kino i Tysværtunet. Foto: Øystein Simonsen

Ny kinorekord i Aksdal

– Vi passerte på den store kinodagen 7.11 det totalte besøket i fjor (som var 21 462). Med heile 1238 besøkende på den store kinodagen gjer at vi så langt har hatt 22 447 besøkende i 2015.

Det skriver kinosjef Øystein Simonsen i en pressemelding.
Og fortsetter:
– Vi er også kjempefornøgde med god stemning og masse folk på det som er årets kinofest, den store kinodagen. Over 150 personer spiste frukost kl 08.30 lørdag morgen, det var konkurranser, rebusløp, tidsbadekar med bevegelses sensor m.m Førpremierer, premierer og reprise på noen av årets mest populære filmer slo godt an også i år.

Gode tilbakemeldinger
I årene 1993-2009 la besøket årlig på mellom 8- 10 000 besøkende, det utrulege besøksutviklinga vi har hatt er langt over det vi hadde forventa. Med høg kvalitet på lyd og bilete i saler, seinast med nytt lerrett i storsal, enkel parkering, gode løysinger for billettsalg på nett og scanning i døra. Det aller viktigste er sjølvsagt at vi viser aktuelle filmer gjer at vi får vi særs gode tilbakemeldinger frå publikum, takk til alle 22 447 !

Gleders eg til jul
Tysvær kino ser også fram til å vise flotte titler i resten av 2015 ; “Hunge Games: mockingjay part 2”, “Julekongen- full rustning”, “Star wars: The Force Awakans” og til jul “Solan og Ludvig- herfra til Flåklypa” !