I morgen onsdag kommer Tønes til Tysværtunet.
I morgen onsdag kommer Tønes til Tysværtunet.

Onsdag kommer Tønes

Mange har ønsket seg Tønes med fullt band i Tysværtunet. I morgen onsdag får de ønsket oppfylt. Vi har allerede solgt godt med billetter, sier kulturhussjef, Øystein Simonsen.

Tønes er ute på turne med både nytt og gammelt materiale. Han har med seg band på konserten i Tysværtunet.
Tønes heter egentlig Frank Tønnesen, kommer fra det lille stedet Sokndal i Rogaland og er en av landets beste låtskrivere. Som tekstforfatter vil flere faktisk påstå at han er i en egen klasse, og det på flere måter.
Tønes har fulgt opp den doble Spellemannsvinneren «Sån av Salve» med albumet «Vindbrest» En samling sanger om uanmeldte besøk, fryktelige utslett og klare farger. Blant annet. Første singel, Dråba I sjøen, var A-listet på P1 flere måneder.
Vindbrest har fått terning 6 i Dagsavisen og Stavanger Aftenblad, terning 5 i blant annet Aftenposten, Fædrelandsvennen og Adresseavisen – og strålende omtaler i aviser som ikke triller terninger, så som Dagens Næringsliv og Vårt Land. Albumet gikk rett inn på andreplass på VG-lista etter bare to dager i salg.