F.v. Ronny Strøm Stange, Terje Odland og Trygve Vikse gjør seg klar til å åpne den nye Coop Extra på Frakkagjerd. 
Foto: Karina Søvik
F.v. Ronny Strøm Stange, Terje Odland og Trygve Vikse gjør seg klar til å åpne den nye Coop Extra på Frakkagjerd.

Snart er det åpning

Coop Extra på Frakkagjerd begynner å ta form, og alt ligger i rute til åpningsdagen som er torsdag om en uke. Tysvær Bygdeblad har fått en sniktitt i den nye butikken.

Av Karina Søvik
Et romslig og pent inngangsparti med panterom til venstre gir et godt førsteinntrykk av den nye Coop Extra på Frakkagjerd. Det er høgt under taket, og god plass til å bevege seg mellom reolene som snart skal fylles med 5500 forskjellige vareartikler.
– Alle avdelingene er godt skiltet, slik at det skal være enkelt å finne fram. I tillegg har vi to store handlegater med reoler i midten slik at det blir oversiktlig for kunden, forteller Trygve Vikse, regiondirektør i Coop Sørvest.
Avdeling for faghandel har fått plass like innenfor inngangspartiet. Frukt- og grønt avdelingen er bygd inn i et nedkjølt rom med nattgardiner, for å holde en bedre kvalitet og holdbarhet på varene. En stor ferskvareavdeling ligger like ved, og holder samme standard.

Les hele saken i papiravisen

eller kjøp e-avis her: https://tysver-bygdeblad.no/e-avis/