Politiet er på jakt etter denne personen i forbindelse med innbruddene den siste tiden. Foto: Politiet
Politiet arresterte den etterlyste marokkaneren i Fjæra like før midnatt. Foto: Politiet

Pågrepet ved midnatt

Den 28 år gamle marokkaneren som er mistenkt for å stå bak en rekke innbrudd på Haugalandet ble ved midnatt tatt av politiet i Fjæra. Da politiet fant mannen prøvde han å hoppe i den iskalde Fjæraelva.

Politiet meldte at de hadde kontroll på den etterlyste mannen like før midnatt. Han fikk en sjekk i en ambulanse før politiet tok han med seg fra bygda innerst i Åkrafjorden. To årvåke anleggsarbeidere så mannen tidligere i kveld og politiet satte inn store ressurser på å finne mannen.
Tidligere på dagen ble det informert at marokkaneren hadde stjålet en elbil i Tysvær og satt kursen østover. Ved Åkrafjordtunet var det tomt for strøm og mannen tok seg inn i en hytte, også den eid av en tysværbu. Politiet trodde en stund at han hadde tatt seg oppover i fjellsiden, men fikk altså i går ettermiddag det avgjørende tipset om at han var i Fjæra.
Et 20-talls politifolk fant til slutt mannen som nå må svare på en rekke med hendelser i vårt distrikt. Blant annet flere innbrudd og uønskede hendelser på Frakkagjerd og i Førre, samt tyveriet av el-bilen og hytteinnbruddet.