Eli Krokedal har takka ja til å bli Tysvær sin nye skulesjef. Etter 15 år i etaten har ho god oversikt over Tysvær-skulen.
Foto: Alf-Einar Kvalavåg
– Dersom resultata på ulike kartleggingar er urovekkande på skulenivå, kan ikkje rektor vente med å sette inn tiltak, påminner skulesjef Eli Krokedal.

Fekk støtte, sa ja

Eli Krokedal er Tysvær sin nye skulesjef. Dermed er det ro rundt ein av kommunen sine viktigaste stillingar.

Av Alf-Einar Kvalavåg
I haust blei ho først fungerande, så konstituert og nå fast tilsett skulesjef. For mange i Tysvær-skulen heilt naturleg. I kamp med fleire gode kandidatar gjekk administrasjonen for både kvalitet og det trygge.
– Eg fekk støtte frå rektorane i Tysvær-skulen og då følte eg at eg hadde den ryggdekkinga som skulle til for å seie ja. For meg er samarbeid og lagspel viktig. Me skal gjere kvarandre gode, og utfylle kunnskap på ein måte som gjer at også skulen i vår kommune skal bli god. Me er på rett veg, har gjort gode grep og er offensive i tenkinga på framtida. Tysvær-skulen skal, og er ein god stad å vere, seier Krokedal.

Les heile saka i papirutgåva