Vinter i Tysvær er flott. Kjøring på sommerdekk derimot - ikke så lurt. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Vinter i Tysvær er flott. Kjøring på sommerdekk derimot - ikke så lurt. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Sommerdekk var ikke lurt

Folk i Tysvær har kost seg i nydelig vintervær i dag. Men en bilist på Nedstrand prøve lykken på sommerdekk. Det var ikke lurt. Ellers er det bare positive meldinger å finne fra denne flotte vinterdagen.

Fra politiets logg: Bil kjørt av vegen på rv 515, Nedstrand. Fører forlatt bilen og politiet søkte etter fører pga usikkerhet vedr om han kan være skadet. Etter en stund fant politiet bilføreren. Sommerdekk og dermed beslag av førerkort.

Det er forøvrig svært glatt enkelte steder også i kveld. Selv om temperaturen på Frakkagjerd akkurat nå er minus fem, så er det stedvis svært glatt.