Redaktør Alf-Einar Kvalavåg ser fram til å snakke med Kari Hilde Hodne French om boka hennar «Dødsdømt i Kongo; kampen for friheten». 
Foto: Mona Terjesen
Demostrantane var godt synlege på utsida av Festiviteten. Dei hadde møtt opp frå heile Tysvær.

Sparer mange millionar på samanslåing

Både Tysvær og Bokn vil tene mykje på å slå seg saman. Blir det dei endringane i inntekta som Stortinget varslar, samt sparinga ein får ved felles administrasjonsutgifter, så snakkar me om ei sparing på rundt 10-15 millionar netto per år – dei neste 20 åra.

Av Mona Terjesen
Formannskapa og administrasjonane i Tysvær og Bokn hadde fellesmøte tysdag ettermiddag. Der kom det fram at om inntektssystemet blir endra av Stortinget, så vil særlig Bokn tape stort. Dei vil i andre enden tene godt på å slå seg saman med Tysvær.

Les heile saka i papirutgåva.

eller kjøp avisa her: https://www.buyandread.com/next/pub.htm?pub=tysvarbygdeblad