– Dette har vore ei svært utfordrande sak, seier teknisk sjef Bjørn Bruaset om krysset Straum-Gaupås.
Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg
– Dette har vore ei svært utfordrande sak, seier teknisk sjef Bjørn Bruaset om krysset Straum-Gaupås.

Vestli klar for salg

Detaljreguleringsplanen for Vestli er nå godkjent, og kommunen satser på å selge ut deler av det nye boligfeltet i løpet av våren.

Av Karina Søvik
Arbeidet med detaljreguleringsplanen for Vestli har pågått i flere år, men nå er den endelig klar for sluttbehandling. På sist formannskapsmøte ble detaljplanene godkjent, og Førre får dermed rundt 70-80 nye boenheter.

– Dette vil bli et løft for hele bygda, sier en fornøyd Bjørn Bruaset, teknisk sjef.
Detaljreguleringsplanen legger opp til et variert boligfelt, og er tilpasset flere brukergrupper. I vedtaket står det også at området skal selges til utbyggere, og kommunen satser på å legge ut deler av feltet i løpet av de neste månedene. 

– Vi kommer til å selge via megler, og vi ønsker å selge hele området til en eller flere utbyggere. I første omgang kommer vi bare til å legge ut deler av Vestli, men vi er åpen for at en utbygger kan kjøpe hele området. Det ligger en del rekkefølgekrav i planene, slik at området kan bli realisert etappevis dersom det er ønskelig, sier Bruaset.

Les heile saka i papiravisa, eller kjøp den her:
https://www.buyandread.com/next/pub.htm?pub=tysvarbygdeblad