Sander Hettervik og Skjold møter Bremnes i kveld i vintercupen. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Sander Hettervik scoret begge målene for Skjold. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

To kamper i kveld

Skjold møter Bremnes i Macron Vintercup, og Stegaberg spiller mot Djerv 1919 2 i treningskamp. Begge kampene går i kveld, hvis «Tor» godtar det.

– Vi fikk oss et par smeller mot Nord og det betyr at jeg sparer et par spillere i kveld. Har heller ikke tatt me alle juniorene, for de har kamp på søndag. Jeg regner med at Bremnes er bedre lag enn Nord. de vant mot Vats 94/Skjoldar i uken, og kommer nok mannsterke, sier Skjold-trener Håkon André Waage.
Det betyr at Vegard Steinsland. Ali Amir og John Hettervik ikke er med i kveld. Rune Lindanger og Ole Johs. Stople venter med sin sesongpremiere.
Kampstart i Grinde klokken 19.00

Skjold sin tropp:
Håkon Bådsvik
Jonas Staurland
Jonas Wergeland
Christian Askeland
Sander Hettervik
Roald Berge
Mats Steinsland
Berge Ohm
Espen Sørenes
Aleksander Gundersen
sondre Bådsvik
Stian Knutsen
Vebjørn Riullestad
Ole Johan Skare

Stegaberg i treningskamp
Stegaberg er ikke med i Vintercupen, men spiller treningskamp mot Djerv 1919 2 i kveld.
– Vi kommer til å teste en del spillere i de første kampene, i kveld blir det vel 3-4 nye fjes som får prøve seg. Med nye mener jeg , prøvespillerer og juniorgutter, som vi ønsker å se i kamp, for å kartlegge nivå og hvem som blir med oss i A-stallen. Blir mye spilletid på alle som er med. . PRI 1 i de første kampene er å se resultater av det som vi har hatt som fokus den første måneden på trening, samt se hvordan vi ligger ann fysisk. Resultat er vi ikke opptatt av nå. Vi vil se igjen ting som vi har trent på. Samtidig så er det deilig å knekke av de «kjedelige» vintertreningene med kamper, så vi gleder oss til å spille kamp igjen, sier Stegaberg sin nye trener Dag Frode Tønnesen.
Glenn Fjellet er klar for Stegaberg. Han kommer fra Skjold. Keeper Kristian Storesund er tilbake fra studier.
Kampen i Haugesund starter klokken 18.30

Oppsummering fra begge kampene kommer på nett cirka 22.00 i kveld.