Åge Wee i Wee Marine AS.
Åge Wee i Wee Marine AS.

God start på året

Ikke siden starten i 2006 har Wee Marine hatt en så god start på året, noe som lover godt for 10 års jubilanten.

Bryggeutstyrsleverandøren er i gang med en leveranse til Færøyene, der svært mange brygger og utriggere har blitt ødelagt i høststormene. I første omgang er det snakk om åtte meters utriggere, rundt 30 prosent av en totalleveranse i millionklassen.
Også i Tromsø skal det leveres utriggere og glidesystemer til den nye havna i byen, et underleverandørprosjekt for NOFI. I tillegg kommer flere mindre prosjekter på Vestlandet.
– Vi har hatt en knallbra start godt over forventning. Etterspørselen etter bryggeutstyr og utriggere er god for tiden, og dette har ikke bare med at høsten har vært værmessig tøff på båthavnene rundt omkring. Stadig flere blir kjent med våre bryggesystemer og vet at de tåler en støyt, og velger å erstatte eldre utstyr med Wee Marines utstyr. At vi også leverer til utlandet er spennende, så 2016 lover bra, sier Åge Wee i Wee Marine AS.

Saken er levert av Wee Marine AS