Lagene klar til kamp. Foto: Hans Gunnar Hansen

LIVE: Skjoldar/Vats 94 – Skjold

Vi oppdaterer fra Macron Vintercup-kampen mellom Skjoldar/Vats 94. Kampstart er klokken 19.00. Med seier er Skjold klar for kvartfinale. Det ender med 6-2 seier til Skjold.

Kampen blir spilt på Hatteland stadion i Vats.

0. min: 1-0 Morten Frøyland (Str. på grunn av divisjonsforskjell)
Skjoldar/Vats skårer på straffen ved tidligere Skjold-spiller Morten Frøyland
1. min: 1-1 Stian Knutsen
Berge Ohm med en flott pasning som Knutsen setter i krysset.
Etter 15. min: – Vi scorer etter 12 sek. Berge legget den fint tilbake til Stian som setter den hardt i nærmeste kryss. Vi har hele spillet. Har kommet til noen halv sjangser. Vegard (Steinsland) header over etter 12 min, sier lagleder Hans Gunnar Hansen.
15. min: 1-2 Mats Steinsland
Skjold på en overgang. Berge Ohm legger til Stian Knutsen som skyter. Keeper redder men Mats Steinsland er på returen og legger på til 1-2.
19. min: 1-3 Vegard Steinsland
Nok en overgang på høyre side. Stian og Vegard spiller trekant i Skjoldar sitt forsvar noe som ender med 1-3 ved Vegard.
24. min: 1-4 Christian Askeland
Frispark fra høyre side. Berge Ohm slår en fin ball inn. Askeland stiger til værs å setter inn 1-4
31. min: 1-5 Stian Knutsen
Aleksander Gundersen går fra egen banehalvdel spiller til Berge Ohm som avslutter rett i en Skjoldar-spiller. Stian setter returen i mål 1-5
42.min: 2-5 Morten Frøyland
Skjold Har dotte litt nedpå. Skjoldar/Vats slår en fin ball fra sin høyre side over til venstre. Det står Morten Frøyland å setter inn 2-5.
PAUSE
En vei i 1. omgang. Skjold har styrt hele kampen etter Frøyland sin straffescoring. Hjemmelaget litt mer med mot slutten og Frøyland er tomålscorer.
Det er ventet at Skjold gjør en del bytter i 2. omgang.
– Vi spiller en bra omgang hvis vi ser bort fra de siste minuttene, hvor vi blir litt for selvsikre og gjør en del dumme valg. Det gir dem en scoring. Nå skal vi kjøre hardt ut i andre omgang. Bytter fem spillere omtrent etter ti minutter, sier Håkon André Waage.
2. omgang er i gang.
Rotete start på andre omgang. Lite som har skjedd de ti første minuttene. Nå skal Skjold gjøre sine bytter.
60 min: Skjold gjør 5 bytter. Ut: Jonas Wergeland, Mats Steinsland, Vegard Steinsland, Aleksander Gundersen, Stian Knutsen. Inn Knut Eirik Kringeland, John Hettervik, Ole Johan Skare, Ali Amir og Roald Berge.
Ingen nye meldinger fra Vats. Må ha roet seg veldig ned etter en fantastisk 1. omgang. Ia lle fall for de som holder med Skjold….
Skjold holder ikke samme standard som i 1. omgang. Mye dårlig på banen nå, uten at hjemmelaget skaper noe av den grunn.
Skjold tar over igjen. 70 min Berge Ohm kommer gjennom alene med keeper. Keeper slår til corner som det ikke blir noe ut av.
Skjold ser ut til å ha bestemt seg for å styre dette inn til en sikker kvartfinaleplass. Triller ball og koser seg i Vats akkurat nå 10 minutter før slutt.
Ole Johan Skare kommer på en overlapp på høyre. Legger ut til Roald Berge som skyter over fra 16 meter.
Dagens dommertrio er Stian Eikesdal, Karmsund, Petter Mortveit, Skjold og Per Willy Rullestad, Stegaberg.
90. min: 2-6 Ole Johan Skare (str)
Daniel Aarås blir felt og da er det Vats-guten Skare som setter den siste spikeren i kista…

SLUTT:
Daniel Aarås gjør comeback for Skjold i denne kampen etter en sesong i Avaldsnes, Han har spilt en god 1. omgang som venstre back.