Vemund Eskevik skal til Italia og prøve lykken i Paldova på nivå 3. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Vemund Eskevik skal til Italia og prøve lykken i Paldova på nivå 3. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Vemund klar for Italia-tur

Vemund Eskevik skal om kort tid reise til Italia, og vise seg fram for klubben Padova. – Jeg er selvsagt veldig spent på hva dette blir til, sier Eskevik.

– Det blir en tur til Padova. Når det blir er litt opp til meg, men jeg regner med at det blir rimelig snart. Vard har vært veldig åpne på at dette skal la seg gjøre. Jeg er selvsagt veldig spent men samtidig gleder jeg meg veldig til turen, sier Vemund Eskevik, som altså i fjor spilte i 5. divisjon for Stegaberg
– Hvordan er formen din om dagen?
– Jeg har vært litt småforkjølt i de siste dagene, men formen er heilt OK.
Padova spiller på 3. nivå i Italia.
Før han reiser skal han prøve seg for Vard mot FKH i Storhall Karmøy i kveld.