Falkeid tapte for Djerv 1919, etter en litt tam start på kampen. Foto: Falkeid IL
Falkeid tapte for Djerv 1919, etter en litt tam start på kampen. Foto: Falkeid IL

– Ikke vår beste kveld

Falkeid gikk på et par i Vinterserien i går kveld. Djerv 1919 ble for sterke, på en litt dårlig dag.

Olav Askeland har levert førlgende rapport fra kampen:
Vintercupen, Onsdag 10.2, Djervbanen
Djerv 1919 – Falkeid: 4-3
– Kampen startet med straffe til Falkeid pga divisjonsforskjell. Stine Askeland satte sikkert inn 1-0. Dessverre var vi ikke helt klare når kampen startet. Etter kun få minutter måtte også Solveig Egge kaste inn hånklet. Trenden fortsatte ut over 1.omg og hele 4 mål slapp vi inn etter Djerv utnyttet våre feil. Ida Sofie Bakken løftet fint ballen over Djerv’s keeper fra spissen av 16 meteren i slutten av omgangen slik at det sto 4-2 til pause. Spillet bølget frem og tilbake i 2 omg. Helt i slutten ble Åse B. Olsen satt opp som spiss og ett min etterpå sto det 4-3. Siste to minuttene hadde vi tverrleggerskudd og redning på streken av Djerv, men det ville seg ikke. Jentene skal ha for at de ikke ga opp, men i kveld må vi innrømme at vi ikke hadde vår beste kveld. Det er bare å trene videre! 21. februar er det Haugar hjemme kl 18.00.