Dette er et trist syn i Aksdalsvannet. Foto: Paula Ranfrid Hansen
Dette er et trist syn i Aksdalsvannet. Foto: Paula Ranfrid Hansen

– Dette er bare triste greier

I rundløypa rundt Bonsatjørna er det satt ut en rekke benker, slik at det skal gå ann å ta en pust i bakken. Nå har noen kastet en av benkene i Aksdalsvannet. – Bare tull og trist, mener ivrige turgåere, som er svært skuffet over dette..

Det var Paula Ranfrid Hansen som kom over benken i dag, søndag.
– Ja,vi gikk en tur i 12-tiden i dag. Jeg går for det meste utenom stiene i litt vanskelig terreng. Ingen sti akkurat der benken ligger.Den er frosset fast, og kanskje navnet står på den andre sida, som er ned i vannet. Trist at noen kan gjøre slikt, sier Hansen.
Det er flere bedrifter og lignende, som har sponset de populære benkene.