Gottfred Lindmann og Skjold møter Torvastad. lørdag. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Gottfred Lindmann møter gamle lagkamerater i kveld. Nå er han keeper for Vard 2. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

HTG-tur gir nye sjansen

Skjold-trener Håkon André Waage gir nye spillere sjansen til å vise seg fram i lørdagens kvartfinale mot Torvastad. En rekke av spillerne er på tur med HTG og det gir andre sjansen til en plass i serielaget.

– Hvordan ser det ut før kvartfinalen mot Torvastad, Waage?
– Flere aktuelle til seriestarten er bortreist denne uken med HTG. Det gir spilletid til andre som vil være med i kampen om å starte første seriekamp. Vi har trent mye og tung i snart to mnd. Det har naturligvis gitt tunge bein og litt småskader på enkelte.
– Ser av troppen at det er en del spennende navn som når er tilbake?
– Oddbjørn Halvorsen og Rune Lindanger får sine første minutter for sesongen. Rune har vært ute med kyssesyken i en lang periode. Vil nok fortsatt ta tid før han er 100% tilbake, men velger å la han få «smake» litt på det å spille kamp igjen. Hvor mange minutter gjenstår å se. Mens Oddbjørn har vært litt i tenkeboksen etter fjorårssesongen. Har trent for fullt de to siste ukene. Halvor Hansen er også tilbake etter lyskeproblemer.
– Hva med motstanderen?
– Torvastad har som oss mange unge spillere, samt noen solide med erfaring. Ny tøff kamp for vår del der igjen mange vil få spilletid. Håper å se igjen enda mer av de vi trener på. Målet er selvfølgelig å vinne, sier treneren som har disse sopillerne tilgjengelig i Grinde klokken 16.00, lørdag:
Berge Ohm
Christian Askeland
Daniel Aarås
Halvor Hansen
Espen Sørenes
Gottfred Lindmann
John Hettervik
Jonas Staurland
Mats Steinsland
Ole Johan Skare
Rune Lindanger
Sander Hettervik
Sondre Bådsvik
Stian Knutsen
Vegard Steinsland
Ali Amir
Jonas Wergeland
Oddbjørn Halvorsen

PS: Seks spillere er på treningsleir med HTG denne uken.