Alexander  Nilsen og Victor Braadland gjorde jobben som oppvarmere på Flytten. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Alexander Nilsen og Victor Braadland gjorde jobben som oppvarmere på Flytten. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Rocket Flytten

Duoen Viktor Braadland og Alexander T. Nilsen i Air Raid Patrol, åpnet kveldens metallkveld på Flytten. Og de ga publikum god valuta for pengene. Hardt, tøft og slett ikkje så verst klokka 20.30 på en lørdagskveld.

– Utrolig kjekt å få spille på en slik kveld som dette med tre band på scenen og med musikkinteresserte publikummere i salen. Vi er nødt til å spille live skal vi få flere spillejobber, og da er det kjekt at de som har hørt på kommer bort og takker oss, sier duoen som spilte det beste og det meste fra albumet «War is Inevitable», som kom ut i fjor.
Og selv om 20.30 er som midt på dagen å regne for metallfansen, klarte vokalist Nilsen å piske opp stemningen bra i det tette lokalet.

Vi er fornøyd, folk smiler og er fornøyde

– Vi er fornøyd, folk smiler og er fornøyde. Kan ikke blir så mye bedre enn dette for oss. Uansett stas å spille på en slik kveld, hvor også ART OF DECEPTION og FEAR THEORIES spelte, sier gutta i Air Raid Patrol.
Det er Flytten og Karmøygeddon Metal Festival som står for festen.
– Det å få spille på et arrangement av Karmøygeddon var noe vi drømte om i fjor da vi slapp albumet. Nå fikk vi en liten finger inn i en verden vi gjerne vil være med også en annen gang, sier Braadland fra Høie.
Air Raid Patrol virker som et «festband» av den hardere typen, som kan varme opp en hvilket som helst metallfest. Solid trykk, god lyd og en imponerende energisk vokalist.
Well done!

Alf-Einar Kvalavåg

Victor Braadland.

Victor Braadland.

Faktaboks

AIR RAID PATROL
Flytten
Minikonsert ca. 40 minutt
Dette spilte de:
Destroyer of Worlds
Our Earth
Sort Snø
W.S.M.
Anonyme Hatere (Skambankt cover)
Ditt Valg
Broken World