Nattas politilogg

Her er nattas politilogg.

0110 – Ordensforstyrrelse – Haugesund
En beruset mann i 40 årene innbrakt fra utested i Haugesund etter å ha kranglet med vaktene. Innsatt i drukkenskapsarrest. Anmeldt for ordensforstyrrelse.

0137 – Kroppskrenkelse – Skudeneshavn
En mann i 20 årene pågrepet på et utested i Skudeneshavn. Beruset. Anmeldt for å ha slått til en mann i 40-årene. Muligens nesebrudd. Den pågrepne innsatt i varetekt. Avhøres søndag.

0201 – Ordensforstyrrelse – Haugesund
Beruset mann i 20-årene innbrakt fra et utested i Haugesund etter å ha laget bråk og kranglet med vaktene. Kranglet også med politiet. Innsatt i drukkenskapsarrest og anmeldt.

0226 – Ordensforstyrrelse – Bømlo
En beruset mann i 20-årene innbrakt fra utested på Bømlo. Hadde fått for mye å drikke. Da han ble vist ut av vaktene gikk han til angrep på dem. Innsatt i drukkenskapsarrest og anmeldt.

0251 – Beruset person – Haugesund
En drosje fikk en beruset mann i 30-årene i bilen sin. Ble ikke kvitt passasjeren. For full til å kunne gjøre skikkelig rede for seg. Vi har tatt var på mannen i vår drukkenskapsarrest. Ingen anmeldelse. Kun omsorg.

0413 – Ikke etterkommet pålegg – Haugesund
En beruset mann i 20-årene ble kl. 0137 gitt pålegg om å forlate Haugesund sentrum etter å ha laget bråk på et utested. En patrulje påtraff mannen på et gatekjøkken kl. 0413. Innbrakt til drukkenskapsarrest. Anmeldt for ikke å ha etterkommet politiets pålegg.

0543 – 0630 – Promillekontroll – Karmøy
Promillekontroll ved Karmsund bro. 43 kontrollerte bilførere. Ingen med promille.