Plansjef Linda Olsen snakka til den vesle forsamlinga. Foto: Mona Terjesen
Plansjef Linda Olsen snakka til den vesle forsamlinga. Foto: Mona Terjesen

Null interesse for kommunereforma

Ikkje fleire enn 38 møtte opp då kommunen arrangerte folkemøte i storsalen i Tysværtunet tysdag kveld. Det verkar ikkje som om tysværbuen synst det gjer så mykje frå eller til om Bokn blir ein del av Tysvær.

Blant dei 38 var det stort sett berre kjente fjes. Aktive politikar, pensjonerte politikarar og kommunalt tilsette stod for majoriteten av oppmøtet.

Lita interesse
Som kjent har politikarane vedtatt å inngå ein intensjonsavtale med Bokn om samanslåing. Avtalen er signert, og initiativet sendt ut på høyring, med frist ut april. Tysdag kveld var innbyggarane invitert til eit ope møte, der dei skulle få svar på eventuelle spørsmål, bli klokare på kva ei samanslåing med Bokn vil bety og få ei siste oppdatering i saka. Men etter oppmøtet å dømme er ikkje kommunestruktur noko heit potet blant tysværbuen.

Les meir i torsdagens utgåve av Tysvær Bygdeblad.