Bjarne Vierdal (t.v.) må på jakt etter ny daglig leder i Skjold. Daniel Strand flytter til Ålesund denne sommeren. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Bjarne Vierdal (t.v.) må på jakt etter ny daglig leder i Skjold. Daniel Strand flytter til Ålesund denne sommeren. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Gir seg i Skjold IL

Daniel Strand er ansatt som ny daglig leder i Blindheim IL i Ålesund. Dermed må Skjold på jakt etter en ny daglig leder. – Daniel har gjort en stor jobb for klubben, og vi ser at han har lagt godt til rette for en ny leder, sier formann i Skjold, Bjarne Vierdal.

Klokken 13 i dag ble Strand presentert som ny daglig leder i breddeklubben Blindheim. Klubben har et elitelag i volleyball, men resten av den store klubben går under det en kan kalle breddeidrettsklubb.
– Jeg kan bekrefte at jeg har takket ja til å flytte hjem, og overta som daglig leder i Blindheim. Jeg skal etter planen begynne i stillingen 1. august. Det har vært en lærerik og flott tid i Skjold, og det er ikke med lett hjerte jeg nå takker for meg. Men å få denne sjansen på «hjemmebane» kunne jeg ikke takke nei til, sier Strand.

Plattform
Skjold har gjennom sine daglige ledere bygget en plattform for hvordan denne stillingen skal nyttes best mulig.
– Daniel har gjort mange gode avtaler, som vi kan bygge videre på. Han har også gitt oss kompentanse innen en del områder hvor vi var litt blanke. Totalt sett har vi nå fått en daglig leder stilling som vi kan jobbe videre med å utvikle. Nå skal vi snart gjøre klar en annonse for å søke etter hans arvtaker, og vi håpet at de tidene vi er inne i, gjør at flere vurderer Skjold som en spennende arbeidsplass, sier Bjarne Vierdal.
Stillingen i klubben er 100 prosent.
– Etter at vi fikk full stilling er jobben for potensielle søkere blitt mer attraktivt. Det å jobbe sammen ed barn og voksne frivillige bør være en spennende utfordring.
– Overrasket over at Strand gir seg?
– Nei, det lå litt i kortene at han ville hjemover, men vi hadde nok håpet å ha han med på laget litt lenger. Han var en ressurs for oss. Nå skal vi trekke pusten litt, men tar gjerne i mot henvendelser fra personer som er intressert, sier Vierdal.

Trønder
Daniel H. Strand er 27 år og er oppvokst i Trondheim, men flyttet i barneskolealder til Ålesund. Daniel har utdanning i idrettsledelse fra Høgskolen i Molde, hvor han avsluttet studiene med praksisopphold i Vålerenga Fotball. Fra sommeren 2014 har han vært daglig leder i Skjold.

Hjemmesiden
Slik blir Strand presentert i sin nye klubb: http://www.blindheim.idrett.no/portal/theme/organization/news/show.do?id=9348898