Jarle Hundsnes tilbake i Skjold. Foto: Hans Gunnar Hansen
Jarle Hundsnes tilbake i Skjold. Foto: Hans Gunnar Hansen

Jarle Hundsnes tilbake i Skjold

Jarle Hundsnes vil spille for Skjold mens skolen i England har ferie.. Han blir med i neste treningskamp og i den første seriekampen, før han returnerer til semesteravslutning i London.

– Vi kan bekrefte at Jarle er klar for spill i Skjold. Han har spilt for laget til Kingston University og har gjort sine saker bra. Han blir en fin forsterking i stallen vår. Han blir med mot Trott i treningskamp 2. påskedag og i serieåpningen den 2. april. Så returnerer han til England, men kommer hjem etter skoleslutt i begynnelsen av mai, sier Skjold-trener Håkon André Waage.

Gleder seg
Jarle Hundsnes har minst to år igjen av utdannelsen sin, men gleder seg til å komme «hjem« og spille kamper.
– I England har vi litt kortere semester som gjør at jeg har 3-4 mnd sommerferie. Så jeg skal bare være med på Skjold i ferien, før jeg reiser tilbake til London for å gå 2.året av bachelorgraden min. Jeg skal altså ta en 3-årig bachelor. Kommer til å spille for Skjold ved alle anledninger jeg har, sier Hundsnes som gjør comeback på mandag,