GRindes gladest spiller, Espen Sørenes, har scoret sitt første seriemål. Her bilr han gratulert av Roald Berge og Ole Johannes Stople. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Grindes gladeste spiller, Espen Sørenes, har scoret sitt første seriemål. Her blir han gratulert av Roald Berge og Ole Johannes Stople. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Drømmeåpning i gult

Daniel Aarås, Jarle Hundsnes, Håkon André Waage og Espen Sørenes. For en serieåpning for de «nye» i årets Skjold-lag. Det ble seier 3-2, etter en dramatisk spurt.

Espen Sørenes satt og frøs på benken i 82 minutter. Han drømte, som alle andre spisser på reservebenken, om å komme inn og avgjøre kampen. Og seks minutter senere gjorde han akkurat det.
– Jeg tenkte tanken om å komme inn å score. De var litt trøttere i benene enn meg, og da jeg fikk en nydelig stikker fra «Alec» (Aleksander Gundersen), så tok jeg ballen med meg, og vippet den over keeper i mål. Det gjorde godt, og det var kjekt å få seg et mål i seriedebuten, sier Sørenes.

God 1. omgang
Begge lagene leverte en spillemessig god 1. omgang, uten at vi snakker om storspill. Men det var tempo i ballen og en del sjanser begge veier. Gjestene sin keeper rotet inn 1-0, etter et Daniel Aarås skudd i stanga, før Jarle Hundsnes scoret i sitt comeback i serien, for Skjold.
– Godt fornøyd med det meste i 1. omgang, men vi klarte heller ikke denne gangen å drepe kampen. Blir for passive etter hvert og gir bort to mål. Men i dag klarte vi å avgjøre det hele med Espen sitt mål. Kjekt å se at det hadde noe å si å få innpå friske bein mot slutten, og at de var sugne på å vise seg fram. Vanvittig forskjell på seier og uavgjort i denne kampen, sier trener Waage.

Viktig
Og det var viktig for Skjold. Å vinne første kampen er svært motiverende før møtet mot Avaldsnes neste fredag.
– Vi har heldigvis mer å gå på. Vi gjør en del som er svært bra, men samtidig faller vi litt for eget grep. Akkurat nå får vi glede oss over seier i premieren, samt at vi er foran Stegaberg på tabellen, gliser Skjold-treneren.
Stegaberg er neste motstander hjemme i Grinde om 14 dager.
Skjold var jevnt over gode over hele linja. Ingen skilte seg spesielt ut, verken den ene eller andre veien.

Bilder fra kampen: https://tysver-bygdeblad.no/2016/04/02/skjold-rosseland-3-2/

Kampfakta

Skjold 3 (2)
Rosseland 2 (1)
4. div. avd. 3
Grinde kunstgress
1-0 Selvmål (9)
2-0 Jarle Hundsnes (32)
2-1 Kai O. Stokkeland (35)
3-1 Espen Sørenes (88)
3-2 Sam Danby (90)
Dommer: Erlen Dalaker, Ferkingstad
Rødt kort: Sam Danby, Rosseland
Tilskuere: 75