Politiet har i dag vært på to nye adresser i Tysvær hvor det er meldt om innbrudd. Illfoto: Alf-Einar Kvalavåg
Politiet stoppet en fest i Førre. Illfoto: Alf-Einar Kvalavåg

Måtte stoppe «hjemmealenefest»

Politiet måtte like over midnatt stoppe en hjemmefest i Førre. Mye støy og flere mindreårige tilstede gjorde valget lett for politipatruljen.

Politilogg for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt

0007 Alene hjemmefest Førre. Mye støy og mange ungdommer. Mindreårige. Festen stoppet av patrulje. Foreldre varslet.

0116 Beruset mann i baksetet på taxi på Stord. Får ikke vekket ham. Patrulje til stedet og får etter mye om og men liv i ham. Viste seg at taxi stod på adressen hans. Blir overlevert samboer for videre pleie.

0154 Bortvisning fra Hgsd sentrum. Ung sveibu, i starten av 20 årene, beruset og ufin i snakketøyet mot alt og alle inkl. politiet. Bortvist til daggry.
Ringte etter kort tid til operasjonssentralen og lurte på hvordan han kunne søke PHS og lære andre hvordan jobben skal gjøres. Bedt om å vente til han ble edru med å ta den vurderingen.

Ble så påtruffet av patrulje i sentrum 10 min etterpå. Ville ikke gripe sjansen han fikk og får dermed husly hos oss og slipper å vurdere søknad i morgen.

0204 Bortvisning fra Hgsd sentrum. Gutt 18 år, overstadig beruset bortvist. Kompis var så grei å ta seg av ham og geleide ham hjem.

0229 Bortvisning fra indre kai Hgsd. Full og kranglevoren gutt 23 år bortvist resten av natta.

0240 Bruk av narkotika. Mann 25 år funnet på et bakrom på utested indre kai i Hgsd av personalet. Ville finne sin egen drikke uten å betale.
Store pupiller. Erkjenner bruk av hasjisj.
Vil bli anmeldt for forsøk på tyveri av brennevin og bruk av narkotika.
Bedre å sove hos oss enn hjemme hos familien. Innsatt i drukkenskapsarrest.

0248 Bortvisning fra Hgsd sentrum. Ung mann, beruset og kverulerende bortvist til daggry.

0253 Beruset person funnet «strekk ut» i sentrum av Hgsd. Ambulanse tok ham med da han klagde på ryggsmerter. Sjekket av Legevakt. Ryggonde var av gammel art. Problemet var heller inntaket av alkohol. Oppførte seg dårlig og ble hentet av politipatrulje. Får hvile seg på vår gode madrass. Dog uten massasje.

0309 Bortvisning fra sentrum av Hgsd. 2 berusede menn henholdsvis 28 og 32 år i krangel.